AVÍS LEGAL

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), titular del domini www.fvmp.es i en compliment del que es disposa en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) i de conformitat amb el que es disposa en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei orgànica de Protecció de Dades a Espanya i de les seues normes de desenvolupament, a continuació, es mostren les dades de l’entitat :

Federació Valenciana de Municipis Províncies (FVMP)

C/ Guillem de Castro, 46
46001 València
CIF: G46550885
Telèfon: 96 391 39 02
Correu electrònic: fvmp@fvmp.org

Propietat intel·lectual i industrial

El disseny del portal i els seus codis font, així com els logos, marques i altres signes distintius que hi apareixen pertanyen a l’FVMP i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Responsabilitat dels continguts

L’FVMP no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals puga accedir-se al portal. L’FVMP tampoc respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que pogueren estar vinculats o enllaçats des d’aquest portal.

L’FVMP es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, a fi de mantindre actualitzada la seua informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

L’FVMP no serà responsable de l’ús que tercers facen de la informació publicada en el portal.

Legislació aplicable i jurisdicció

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present portal, serà la llei espanyola.

DESTINATARIS

Càrrecs electes locals del mandat 2019-2023, de govern o oposició que vulguen actualitzar i/o perfeccionar les seues habilitats i coneixements.

CRITERIS D’ADMISSIÓ

1. S’atendran les sol·licitud seguint l’ordre de la preinscripció.
2. Es promourà la diversitat municipalista
3. Es buscarà la proporció entre càrrecs electes amb tasques de govern i de l’oposició.
4. Es fomentarà una distribució i equilibri representatiu geogràfic.

CONTACTE

Joan Miquel López Díaz
jmlopez@fvmp.org
96 391 39 02

COORDINACIÓ

Tatiana Prades Castells
tprades@fvmp.org